Κρέμα σώματος κατά των ραγάδων - Maternea

  • 25,85€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 21,54€
  • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: LAVENA
  • Κωδικός Προϊόντος: Maternea - Κρέμα σώματος κατά των ραγάδων
Ποσότητα:

Οι ραγάδες αποτελούν ουσιαστικά ένα είδος ουλών που προκαλούνται από τη ρήξη του χορίου (μεσαία στοιβάδα του δέρματος) λόγω της απότομου τεντώματος (τραβήγματος) του δέρματος, που εμποδίζουν την παροχή κολλαγόνου και ελαστίνης στο χόριο. Συνήθως εμφανίζονται μετά από απότομη αλλαγή βάρους ή λόγω ορμονικών αλλαγών όπως η εγκυμοσύνη, η εφηβεία και υπερβολική αύξηση μυϊκού όγκου.

Το 75-90% των γυναικών θα εμφανίσουν ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε κάποιο βαθμό, ενώ υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισής τους παρουσιάζουν οι έφηβες μητέρες.

Από τη στιγμή που έχουν εμφανιστεί, οι ραγάδες ποτέ δεν θα εξασθενίσουν εντελώς, συνεπώς η πρόληψη τους είναι απαραίτητη.

Η Κρέμα Σώματος Κατά Των Ραγάδων περιέχει ειδικά επιλεγμένα φυσικά ενεργά συστατικά, φυτικά έλαια και βιταμίνες έχοντας την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, διατηρώντας το ελαστικό, ενυδατώνοντας σε βάθος και προστατεύοντας το, διατηρώντας παράλληλα, την απαλότητα του.

Η κρέμα σώματος κατά των ραγάδων της Maternea, θρέφει το δέρμα και επαναφέρει την ελαστικότητα του, ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει και διατηρεί το δέρμα σας λείο και απαλό.

Μέσω της αποτελεσματικής σύνθεσης Regestri η οποία προλαμβάνει και μειώνει τις ραγάδες από την επιβράδυνση της αποδόμησης προωθώντας συγχρόνως την αναγέννηση των κυττάρων ( ECM extracellular matrix). Με Αμυγδαλέλαιο, λάδι jojoba, βιταμίνες C & E

Η MATERNEA Anti-Stretch Marks Body Cream, επιβραδύνει  την καταστροφική επίδραση των πρωτεολυτικών ενζύμων.

Τονώνει και προστατεύει το δέρμα μέσω της παρουσίας του ελαίου Jojoba και διεγείρει την ανάπτυξη και αναγέννηση των νέων κυττάρων. Ένα απολύτως καθαρό και φυσικό προϊόν για όμορφο και υγιές δέρμα.  

Περιέχει αμυγδαλέλαιο για εξαιρετική μαλακτική δράση, καθώς ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Προάγει τον σχηματισμό του κολλαγόνου, και επιταχύνει την ανάρρωση για τις πραγματικές διεργασίες στο δέρμα. Αυξάνει τη δύναμη και την ελαστικότητά του.