Η Lavena

Η LAVENA είναι μια εταιρεία με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσφέρει λύσεις για την  ομορφιά και την υγεία σε μια μεγάλη εγκατάσταση παραγωγής στη Βουλγαρία. Η LAVENA ιδρύθηκε το 1962, ως κατασκευαστής φυσικού αιθέριου ελαίου λεβάντας. Με το πέρασμα των χρόνων και την αποκτηθείσα εμπειρία και εξοικείωση, η εταιρεία εξέλιξε τις εργασίες της επάνω στα βότανα και την διαδικασία εκχύλισης πολύτιμων ελαίων από αυτά. Ως φυσικό επακόλουθο, η Lavena, εξελίχθηκε σε έναν έμπειρο και από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως παραγωγούς φυσικών προϊόντων, υψηλής ποιότητας, μέσω της χρήσης φυσικών πρώτων υλών και αιθέριων ελαίων.  Η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών προϊόντων υγείας.

Κατά την διάρκεια των χρόνων, οι δραστηριότητες της Lavena, επεκτάθηκαν σε αποστακτήρια, δίπλα στα οποία, καλλιέργησαν φυτά για να παράγουν διάφορα  καλλυντικά προϊόντα - κρέμες, σαμπουάν και οδοντόκρεμες. Η συνεχής επιδίωξη για εξέλιξη οδηγεί την εταιρεία στο επόμενο και υψηλότερο επίπεδο - την κατασκευή  συμπληρωμάτων διατροφής και ιατρικών προϊόντων.

Όλες οι δραστηριότητες που η εταιρία αναπτύσσει με επιτυχία σήμερα, βασίζονται στην παράδοση και στις διαδοχικές βελτιώσεις που γίνονται. Επακόλουθες. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις – εργαστήρια, αναπτύσσονται νέα προϊόντα, μέσω μίας διαδικασίας, η οποία ελέγχεται σε όλα τα στάδια και επίπεδα, από την παραγωγή έως την αποστολή των προϊόντων σε όλον τον κόσμο. Η πολυετής εμπειρία και  γνώση προσφέρονται για την παροχή ποιότητας, στους τελικούς πελάτες και στις παρεχόμενες υπηρεσίες. 

Με την πολυετή εμπειρία στον τομέα της εξαγωγής 100% φυσικού ελαίου  λεβάντας, η Lavena αναγνωρίζεται πλέον ως αξιόπιστος συνεργάτης, μεταξύ των μεγαλύτερων εμπόρων και αλυσίδων λιανικής πώλησης καθώς και τους καταναλωτές των αιθέριων ελαίων ανά τον κόσμο.

Η αύξηση και επέκταση, των εξαγωγών προϊόντων ομορφιάς και υγείας τα τελευταία χρόνια οφείλεται στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων Lavena, καθώς και τις αποτελεσματικές πολιτικές μάρκετινγκ, που εφαρμόζει η εταιρεία. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η επιτυχής παρουσία της σε διαφορετικές αγορές ανά τον κόσμο.

Σήμερα, τα προϊόντα της Lavena εξάγονται σε 43 χώρες: Αλβανία, Αγκόλα, Αυστραλία, Αυστρία, Λευκορωσία, Καναδά, Κίνα, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, τη Γαλλία, τη Γεωργία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ινδία, το Ιράκ, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιορδανία, Κένυα, την Κορέα, το Κοσσυφοπέδιο, τη Λετονία, τη Λιβύη, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Ομάν, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Ταϊβάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, το Ουζμπεκιστάν, το Βιετνάμ, Υεμένη.

Τα συστατικά των προϊόντων Lavena είναι πιστοποιημένα από τον Αμερικανικό και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.