Η σειρά καλλυντικών My Rose

Η MyRose είναι μια σειρά καλλυντικών καθημερινής χρήσης για ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και σώματος, χρησιμοποιώντας φυσικό εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Συγκεντρώνει τις πολύτιμες ιδιότητες αυτού του αρωματικού λουλουδιού, έτσι ώστε το δέρμα σας  να είναι τόσο μαλακό όπως ένα πέταλο τριαντάφυλλου που γεννιέται την ημέρα.

Η σειρά My Rose περιέχει εκχύλισμα του βουλγάρικου τριαντάφυλλου Rosa Damascena για μια φυσική αίσθηση ομορφιάς και συναρπαστικού αρώματος.

Το Rose Damascena είναι ένα από τα πιο αρωματικά και ντελικάτα λουλούδια με μοναδικές ιδιότητες για το δέρμα. Το παραγόμενο από αυτό ροδέλαιο και εκχύλισμα του είναι τα πλέον κατάλληλα για χρήση σε cosmetic products, που παραμένοντας στο δέρμα, επιδρούν θετικά και φυσικά.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του βουλγάρικου τριαντάφυλλου Rose Damascena στο δέρμα έχει αποδειχθεί σε βάθος χρόνου. Το απαλό άρωμα του έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το φυσικό εκχύλισμα του τριαντάφυλλου, όχι μόνο ενυδατώνει και τονώνει, αλλά συγχρόνως αφήνει, το δέρμα υγιές και μεταξένια απαλό.


Τα προϊόντα My Rose δεν περιέχουν παραμπέν.