Η σειρά καλλυντικών Footprim

Προβλήματα με το δέρμα των ποδιών σας; Θα μπορούσαν να προκύψουν ως αποτέλεσμα διάφορων λόγων, μερικοί από τους οποίους είναι: ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, μειωμένη κυκλοφορία του αίματος, διαβήτης, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, ή αντίθετα μεγάλη αθλητική δραστηριότητα και κινητικότητα.  Ανεξάρτητως των αιτιών, γνωρίζουμε πόσο δυσάρεστα είναι αυτά τα θέματα!

Με λίγη προσοχή καθημερινά όσον αφορά την φροντίδα των ποδιών μας, η ταλαιπωρία και τα άσχημα αποτελέσματα μίας κουραστικής ημέρας μπορούν να αποτελούν παρελθόν. Για να έχετε όμορφα και υγιή πόδια κάθε μέρα, η Footprim προσφέρει προϊόντα, τα οποία παρέχουν λύσεις στα πιο κοινά προβλήματα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πλέον εφικτό με πολύ λίγη προσπάθεια.

Τα προϊόντα Footprim λειτουργούν μέσω ενός αποτελεσματικού συνδυασμού από ειδικά επιλεγμένα συστατικά και φυσικά εκχυλίσματα και έλαια. Κάθε τύπος έχει αναπτυχθεί προσεκτικά λαμβάνοντας σοβαρά τις ανάγκες του δέρματος που πάσχουν από ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Συστατικά όπως η  γλυκερίνη, λανολίνη, αλλαντοΐνη, και  25% Urea, θρέφουν το δέρμα και αποκαθιστούν τις καθημερινές κακουχίες. Το Τεϊόδεντρο, Καλέντουλα, Χαμομήλι και το εκχύλισμα λαγομηλιάς (Butcher’s broom Extract) και η φροντίδα του ελαίου λεβάντας, παρέχουν φυσική φροντίδα και υπόσχονται την καλύτερη υγιεινή των ποδιών σας.