Η βρεφική σειρά Bebble

Το δέρμα του του μωρούς  σας είναι μαλακό, λεπτό και ευαίσθητο. Χάνει γρήγορα την υγρασία του και δεν έχει αναπτύξει ακόμη τις άμυνες όπως το δέρμα των ενηλίκων. Η σειρά Bebble το γνωρίζει αυτό, φροντίζοντας απαλά το βρεφικό δέρμα λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του από την πρώτη ημέρα ζωής των νεογνών.  Τα προϊόντα μας έχουν δημιουργηθεί με ειδικά επιλεγμένα συστατικά, υποαλλεργικά αρώματα,  φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα. Τα προϊόντα της Bebble είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και  στενής συνεργασίας με τις μητέρες.  Είναι απολύτως ασφαλή και εγκεκριμένα. Η Bebble εγγυάται την πλήρη και καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού σας.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Επιπλέον, εξειδικευμένα δερματολογικά τεστ διεξάγονται σε όλα σε όλα τα προϊόντα, ώστε να εξασφαλίζεται δερματική συμβατότητα. Τα συστατικά έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να παρέχουν ήπια, αλλά αποτελεσματική δράση. Ως εκ τούτου, κάθε προϊόν περιέχει ένα ειδικό συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων,  φυσικών ελαίων και βιταμινών. Η σειρά βρεφικής φροντίδας Bebble αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το μωρό σας αφού χρησιμοποιείται από την πρώτη μέρα, φροντίζοντας το μωρό σας, με συστατικά μαλακά στην υφή, με λεπτά και υποαλλεργικά αρώματα, όλα κατάλληλα από την γέννηση και μετά.

Κατασκευάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι  δερματολογικά ελεγμένα Είναι εγκεκριμένα από τις μητέρες.

Αποτελούνται από φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά έλαια που λειτουργούν προσεκτικά και  αποτελεσματικά.

Τα προϊόντα Bebble δεν περιέχουν οινόπνευμα, parabens ή τεχνητές χρωστικές ουσίες, και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Η σειρά προϊόντων της bebble παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας.

Η σειρά Bebble είναι ακριβώς ότι χρειάζεται το μωρό σας, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται από την πρώτη μέρα, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες της φροντίδας και προστασίας του δέρματος του μωρού σας.

Για πολλά, πολλά χρόνια έχουμε εργαστεί μαζί με τις μητέρες, ακούγοντας τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα σε διάφορα στάδια της ανάπτυξης των μωρών σας. Γνωρίζουμε ότι η φροντίδα για το μικρό σας είναι κάτι περισσότερο από ρουτίνα, είναι φυσικό επακόλουθο της αγάπης και της αφοσίωσης σας. Μέσω της πολυετούς γνώσης και εμπειρίας μας, μεταφέρουμε στα προϊόντα μας, τη γνώση και την εμπειρία μας όσον αφορά τη χρήση των βοτάνων και φυσικών ελαίων, ήπιων,υποαλλεργικών και συγχρόνως αποτελεσματικών συστατικών.